Verkoop

Naast onze verhuuractiviteiten kunt u tevens bij ons terecht voor het zwaardere balkhout ( o.a. nieuwe en gebruikte bielsen ) en voeren wij een ruime sortering agrarisch rondhout.

Door ons verleden als handelaren in ( gebruikte ) spoorbiels, kunt u nog steeds bij ons terecht voor nieuwe eiken, -grenen, -en azobé bielsen.

Daarbij is het azobé –en eikenhout van spoorkwaliteit –en afmetingen ( 260x25x15 cm. ); nieuw eiken ook leverbaar in 260x20x12 cm.

Het grenenhout is verduurzaamd volgens de Celfix-methode en heeft een lichtgroene kleur en de afmetingen 240x22x12 cm.

Als alternatief voor de voormalige gebruikte gecreosoteerde spoorbiels verkopen wij indien voorradig gebruikte ongeïmpregneerde azobé spoorbiels. Ook hebben wij een bescheiden sortering planken, verf– en teerproducten op voorraad.

 

Eveneens kunt u al jarenlang bij ons terecht voor uw agrarisch rondhout.

Wij voeren een ruime sortering standaardmaten in de lengtes 120 cm. – 600 cm.; zowel blank als verduurzaamd hout.

Het vurenhout is t/m 3 meter standaard ‘ geschild, gekruind en gepunt‘.

Vanaf 4 meter is het ruw gefreesd, ongekruind en ongepunt.

De volgens de Celfix-methode verduurzaamde palen zijn lichtgroen van kleur; die volgens de Creoluc-methode zijn donker bruin.

Bij het moderne creosoteren worden steenkoolderivaatvrije middelen gebruikt, volgens de laatste Europese normen en met een minimale belasting voor het milieu.

Daarnaast is er uit voorraad op de maat 2,50 mtr.- 12/12 cm. ook europees hardhout leverbaar, zowel kastanje als robinia.

Afwijkende maten en gefreesd hout op bestelling leverbaar, door op de onderstaande link (houtdepot.com) te klikken kunt de sortering bekijken en evt. ook bestellen, waarna het na enkele dagen op ons terrein voor u klaarstaat. 

 

Voor de handel prijzen op aanvraag !

 

 

Molenaar Haarlem BV. Hout Depot link